Ohjaajaesittelyt

Heippa kaikille!

Minun nimeni on Heidi Kilpinen-Suurnäkki ja ohjaan kahvakuulaa tiistain illoissa. Minulla on tuore liikunnan ammattitutkinnon paperi taskussa, kuten myös personal trainerinkin tutkinto ja lukuisia muita liikunta-alan kursseja käytynä, kuten kahvakuulaohjaajakoututus, vesijumppa ohjaajakoulutus, kehonhuolto-ohjaajakoulutus, FascialMethod ohjaajakoulutus ja muutama muu koulutus vielä näiden lisäksi. Liikunta on se mun juttu, erityisesti kestävyysliikunta ja ulkoilmalajit ovat lähellä sydäntä. Harrastan suunnistusta, juoksua, polkujuoksua ja maastopyöräilyä.

Nähdään kahvakuulalailemassa, tietenkin!

Heidi

Heippa. Olen Päivi Pajari ja olen toiminut jumppaopena Kuusankosken Naisvoimistelijoissa noin 7-vuoden ajan. Toimin myös KNV:n johtokunnassa tiedottajana.  Olen suorittanut ryhmäliikunnanohjauksen perustutkinnon ja useita muita kursseja. Ohjaajana olen toiminut jo teini-iästä lähtien, mutta pitänyt välillä taukoa. Tällä hetkellä ohjaan Tehotreeniä ja Äijäjumppaa. Molemmissa jumpissa kuntoillaan niin, että varmasti tulee hiki ja hyvä olo :) Tervetuloa kuntoilemaan kanssani! T: Päivi

Hei! Olen Liisa Raskinen ja minulla on tuore liikunnan alan ammattitutkinto suoritettuna KVLAKK:ssa ja osittain Pajulahden liikuntakeskuksessa. Olen ohjannut lihaskuntojumppaa Kouvolassa ja kahvaakuulaa Heidin kanssa Kuusankosken naisvoimistelijoissa. Itse pidän luonnossa liikkumisesta vaeltaen, meloen, ratsain tai koirien kanssa liikkuen. Kuntoilun suhteen käy monet lajit, mutta mieluisimmat ovat tällä hetkellä pilates, kahvakuula ja polkujuoksu. Ohjaan nyt perjantaisin Pilatesta Kuusankoskitalon peilisalissa. Tervetuloa mukaan!